preskoči na sadržaj
I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje možete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu opće gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natječaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste već jedan od učenika, aktivno ćete pratiti Oglasnu ploču, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoložive slobodno se nam obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Događanja

NOVO! Školi je odobren novi projektni prijedlog za stručno usavršavanje nastavnika za 2017. g. za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje općeg obrazovanja

I. gimnazija Osijek nastavlja s provođenjem projekata financiranih od strane EU. Školi je odobren novi projektni prijedlog za stručno usavršavanje nastavnika za 2017. g. za program Erasmus+ – Ključna aktivnost 1 za područje općeg obrazovanja. 


Za provođenje projekta pod nazivom „Innovation through education!“ školi je odobrena financijska potpora u iznosu od 22.517,00 EUR, a projekt će trajati godinu dana. Deset profesora I. gimnazije Osijek odlazi na stručno usavršavanje u  Rim, Barcelonu, Porto, Oslo, Stockholm, Firencu, Bolognu, Helsinki, Graz i Hamrun. Koordinator projekta je Ivana Štiglec.


Priloženi dokumenti:
Erasmus_+_K1_2017.pdf (459.97 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Gordana Dragušica   datum: 28. 4. 2017.

oglasna ploča

 


Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!


e-Dnevnik


nastavnicie-knjižnicaKorisni linkovi
Dnevna događanja

školske stvari


Tražilica

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju