preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login

e-knjižnica

Tražilica

 

 

UPISI 2014./2015.

Dragi budući učenici i roditelji,

pred vama je odluka o izboru škole i obrazovnog programa koji upisati.. Nadamo se da ćete odabrati i upisati opću gimnaziju u Osijeku i postati jedan od naših učenika. 

Za prijave i upis u sve obrazovne programe kandidati koriste  mrežnu stranicu Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole (NISpuSŠ), a temeljem natječaja koje objavi srednja škola.

Cjelokupan postupak prijave u NISpuSŠ nalazi se u brošuri:

Brosura2014.pdf

 

Na ovim stranicama objavljuju se sve novosti i važni dokumenti koje donosi Ministarstvo vezane uz upis učenika u prve razrede srednjih škola za školsku godinu 2014./2015.:

NISpuSŠ

PORTAL

MZOS

 

 

 Ukoliko imate bilo kakvih dvojbi, pitanja ili problema vezanih uz rad sa sustavom, možete kontaktirati CARNetovu Podršku obrazovnom sustavu (svaki radni dan od 8:00 do 20:00).


Molimo  da kod svakog upita *OBAVEZNO* navedete sljedeće podatke:
- Ime i prezime
- Korisničku oznaku
- Kontakt telefon/mobitel
- Detaljan opis problema uz sve informacije za koje smatrate da bi mogle pridonijeti bržem rješavanju upita

 

 

Molimo roditelje i učenike, koji dolaze iz 8.r, redovitog programa školovanja u RH, da se za sve datume, postupak prijave i upisa, informiraju na gore navedenim mrežnim stranicama, te da se za upite i probleme obraćaju isključivo gore navedenim kontaktima, a ne I. gimnaziji, jer nismo u mogućnosti pristupiti učeničkim podacima, učiniti bilo kakvu promjenu u aplikaciji, upisati bilo kakve podatke, pa tako ni pomoći u razrješavanju eventualnih problema.

 

 


Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju

Upisi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
preskoči na navigaciju