preskoči na sadržaj
I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje možete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu opće gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natječaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste već jedan od učenika, aktivno ćete pratiti Oglasnu ploču, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoložive slobodno se nam obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Događanja

TRADICIONALNA AKCIJA „BOŽIČNA KOŠARA“ U ORGANIZACIJI I. GIMNAZIJE OSIJEK I DOMA ZDRAVLJA OSIJEK

I.gimnazija  Osijek i Dom zdravlja Osijek i ove godine organiziraju svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Božićna košara.

 


TRADICIONALNA AKCIJA „BOŽIČNA KOŠARA“ U ORGANIZACIJI I. GIMNAZIJE OSIJEK I DOMA ZDRAVLJA OSIJEK

I.gimnazija  Osijek i Dom zdravlja Osijek i ove godine organiziraju svoju tradicionalnu akciju darivanja pod nazivom Božićna košara.

Povodom nadolazećih božićnih blagdana učenici i profesori I. gimnazije Osijek, u suradnji s Domom zdravlja Osijek – Patronaža, darovali su bolesne i nemoćne mještane gradske četvrti Gornji grad u kojoj je smještena i njihova škola. Oni su tako ponovno pokazali humanost i suosjećanje za svoje susjede kako bi im bar na jedan dan vratili osmijeh na lice!

Predstavnici razreda posjetili su izabrane mještane te im čestitali Božić i Novu godinu i predali im dar. Popis mještana koje su posjetili napravili su u suradnji s Vericom Voloder,  pomoćnicom ravnatelja za sestrinstvo Dom Zdravlja Osijek.

Svaki je razred uz pomoć razrednika pripremio božićnu košaru i čestitku. U razdoblju od 10.12. do 15.12. 2015. godine  učenici  su posjetili mještane za koje su bili zaduženi. Budući da u školi ima 25 razreda učenici su posjetili ukupno 25 obitelji. Učenicima  su se u obilasku mještana pridružile i patronažne sestre Anita Kovačić, Zorica Kovač i Stana Vukadinović,  koje su zadužene za skrb u toj gradskoj četvrti.

Akcija je organizirana na inicijativu profesora I. gimnazije Osijek- Gordane Dragušice , Ivane Štiglec, Nataše Tram i  Mirte Omazić uz pomoć svih razrednika i učenika.

Fotografije su u prilogu.

 


Priloženi dokumenti:
1._RAZREDI.jpg (195.20 KB)
2._RAZREDI.jpg (3.13 MB)
3.RAZREDI_..jpeg (2.63 MB)
4.RAZREDI(2).jpg (5.25 MB)
4.RAZREDI(3).jpg (4.93 MB)
4.RAZREDI.jpg (3.23 MB)
4._RAZRED.jpg (1.95 MB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Gordana Dragušica   datum: 15. 12. 2015.
preskoči na navigaciju