preskoči na sadržaj
I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje možete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu opće gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natječaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste već jedan od učenika, aktivno ćete pratiti Oglasnu ploču, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoložive slobodno se nam obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Događanja

Sudionici smo još jednog Erasmus+ projekta

Učenici i profesori I. gimnazije sudjelovat će u Erasmus+ projektu „Otvoreni um ne poznaje granice“ u Somboru...


Projekt „Otvoreni um ne poznaje granice“ u kojem naša škola sudjeluje odobren je od strane Erasmus+ programa Europske Komisije. U suradnji sa Centrom za obrazovanje „Planeta“ i Gimnazijom „Veljko Petrović“ iz Sombora, te III. Bela Gimnazium iz Baje i Gimnazijom „Koco Racin“ iz Velesa deset učenika drugih i trećih razreda naše gimnazije u pratnji nastavnika provest će tjedan dana u Somboru zajedno sa kolegama iz Srbije, Mađarske i Makedonije. Tako će 40 učenika i 8 nastavnika iz različitih etničkih, vjerskih, kulturnih i povijesnih sredina zajedno učiti jedni o drugima i stvoriti atmosferu mira, nenasilja i tolerancije u kojoj mogu pronaći sve ono što ih povezuje.
Naravno, ovaj projekt ne uključuje samo sklapanje novih poznanstava – on uključuje i različite metode neformalnog obrazovanja pomoću kojih će učenici razvijati vlastite vještine, znanja i stavove tijekom pet radnih dana. Brojne aktivnosti, radionice, predavanja i izleti pridonijet će usvajanju novih kompetencija učenika u ozračju prijateljstva, razumijevanja i solidarnosti.
Projekt će se održati od 24. do 30. srpnja 2017. godine. Sve troškove podmirit će Centar  za obrazovanje „Planeta“ iz Sombora kao nositelj programa. Za sve dodatne informacije kliknite na www.centarplaneta.org ili pratite vijesti na stranicama naše škole!

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Administrator   datum: 21. 6. 2017.

oglasna ploča

 


Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!


e-Dnevnik


nastavnicie-knjižnicaKorisni linkovi
Dnevna događanja

školske stvari


Tražilica

Arhiva dokumenata
preskoči na navigaciju